Over ons

Dick Kroneman (links) neemt symbolisch het ‘stokje’ over van zijn oom dhr. J. Kroneman.

Dick Kroneman opent de Kamper Houthal
KAMPEN – Maandag 17 januari 2011 gingen de deuren open van de Kamper Houthal aan de Stoomstraat 3 in Kampen. Dick Kroneman is de eigenaar van dit nieuwe Kamper houtbedrijf waar de klant terecht kan voor alles op het gebied van hout.

Dick is al vanaf zijn 15e jaar (1976) actief in de houtbranche. “Ik was 15 jaar toen ik bij mijn oom ging werken. Ik ging vaak direct uit school bij hem langs om te helpen in de zaak aan de Burgwal. Oom Johan runde daar zijn Kamper Houthal en is daar in het jaar 2000 mee gestopt toen hij met pensioen ging. Toen ik onlangs bij hem kwam met de vraag of ik de naam ‘Kamper Houthal’ mocht gebruiken voor mijn nieuwe zaak was hij direct enthousiast. We hebben het logo weer van stal gehaald. Dat logo met de olifant is nog bij veel mensen bekend” aldus de sympathieke Dick Kroneman.

Dick Kroneman kan terug kijken op een ruime ervaring in de houtbranche. “De eerste paar jaren heb ik dus gewerkt bij mijn oom en daarna heb ik verschillende ervaringen opgedaan bij diverse timmerbedrijven”. Ook heeft Dick de opleiding aan de houtacademie met succes afgelegd. Hier heeft hij veel vakkennis over de diverse houtsoorten opgedaan. “Hout is mijn lust en mijn leven. Niet alléén het bewerken van hout maar ook het adviseren over hout is een van mijn taken. Klanten kunnen voor alles op het gebied van hout bij mij terecht”.

We verkopen onder andere kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien, dakramen, dakkapellen en trappen. In de showroom staan diverse deuren. Deuren kunnen geleverd worden inclusief hang- en sluitwerk met politiekeurmerk. Doordat we weinig voorraad hebben kunnen we de prijzen scherp houden. Onze producten zijn vaak op korte termijn te leveren. Eén van onze speerpunten is kwaliteit en bovendien kunnen we met of zonder KOMO-keur leveren.

Ook verkopen we plaatmateriaal dat naar wens van de klant op maat geleverd kan worden. In onze werkplaats wordt het hout op maat gezaagd of geschaafd. We zijn hierdoor niet gebonden aan standaard maten en ook voor aparte houtsoorten kan de klant bij ons terecht. Er is heel veel mogelijk. Kozijnen inclusief glas kunnen ook geplaatst worden maar ook kan de klant hier terecht voor alléén het glas, zoals isolatieglas HR ++ of glas in lood.

Ook voor houtrotreparatie bent u aan het juiste adres, we kunnen reparaties uitvoeren en in de oude staat weer opleveren, soms is het mogelijk om een reparatie uit te voeren ipv een nieuw kozijn te plaatsen, dit in het voordeel van de klant, zodat het vaak weer jaren meekan.

De Kamper Houthal is een uniek bedrijf in Kampen dat gericht is op de particulier, maar ook levert aan bedrijven. Ook is er ruime keus in schroeven, kitten, hang- en sluitwerk en ander klein materiaal. Vele particulieren en bedrijven hebben hun weg naar de Kamper Houthal al gevonden, bovendien ruime parkeergelegenheid, wanneer u zelf niet in staat bent de materialen mee te nemen kunnen wij die voor u bezorgen.

De Kamper Houthal is gevestigd aan de Industrieweg 9 in Kampen. Dick Kroneman is telefonisch bereikbaar via
06-46 17 08 93. Internet: www.kamperhouthal.nl

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.
U kunt bij ons pinnen. tl_files/kamperhouthal/pin.jpg

De eigenaar van de Kamper Houthal is Dick Kroneman. Door de lange werkervaring (37 jaar) die wij hebben opgedaan in het bewerken, inkopen en adviseren van hout, willen wij graag onze kennis gebruiken om te zorgen dat u het juiste advies op maat aangeboden krijgt.

De Kamper Houthal staat sinds 1972 bekend als de doe-het zelf zaak aan de Burgwal te Kampen, gespecialiseerd in hout- en plaatwerk, kozijnen, deuren en hang- en sluitwerk tot in het jaar 2000. De heer J. Kroneman is toen met pensioen gegaan. Om weer in de behoefte te voorzien zullen wij, nu 10 jaar later, het bedrijf opnieuw leven inblazen. Dick Kroneman is zijn loopbaan begonnen bij de Kamper Houthal waar hij zijn vakkennis heeft opgedaan.

Of het nu gaat om advies, een latje, balk een kleine of grote bestelling, bij ons bent u altijd van harte welkom!